Служителката на ОП „Чистота”, която си измисли нов начин за

...
Служителката на ОП „Чистота”, която си измисли нов начин за
Коментари Харесай

Заради паркирани автомобили - служителката на “Чистота“, решила да “измете“ с духалка за листа

Служителката на Оперативна програма „ Чистота”, която си измисли нов метод за метене на улици в Кючук Париж е открита и предизвестена за постъпката си. Тя беше снимана от възмутени пловдивчани, съгласно които, дамата вместо да чисти, по-скоро цапа.

„ Служителката „ старателно” чистеше на ул. Скопие не с метла, а с въздушна бликам. Не мога да опиша какъв прахуляк подвигна тази жена - до небесата! Нямам думи от отвращение! Бих желала това видео да стигне до онази личност в общината, която е отредила този тип " разчистване ", дали ще се съгласи същата жена да му " повее " по същия метод на отворения балкон в дома! Това „ почистване” просто надмина всевъзможни граници”, написа създателят на видеото.



След като се свързахме с общинското предприяти, от там ни оповестиха, че сигналът е отправен до шефа на " Чистота " и ще бъде направена инспекция по случая. След осъществяването ѝ, получихме и отговор от Оперативна програма „ Чистота”:

„ Използването на духалки от чиновници на „ Чистота “ е неразрешено “ , съобщи шефът на общинското дружество Димитър Георгиев във връзка обявата на TrafficNews по тематиката.

" При направената след получения сигнал инспекция е открито, че работничката по своя самодейност е решила да почисти по този метод, защото имало доста паркирани коли. Тя е предизвестена ", допълниха от общинското дружество.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР