Служителка на Чикаго Уайт Сокс направи едно от най-лошите хвърляния

...
Служителка на Чикаго Уайт Сокс направи едно от най-лошите хвърляния
Коментари Харесай

Най-безумното хвърляне в историята на бейзбола?

Служителка на Чикаго Уайт Сокс направи едно от най-лошите хвърляния в историята на бейзбола, в случай че не и най-лошото. Жената, чието име бе непокътнато в загадка, бе поканена да хвърли церемониалната първа топка в снощния мач от постоянния сезон на МЛБ против Канзас Сити Роялс като бонус към премията " Служител на месеца " в клуба.

Дамата взе топката и се качи на питчерското нагорнище на ст. " Гарантийд Рейт Фийлд " в Чикаго, а ролята не неин кетчер пое питчерът на " белите чорапи " Евън Маршал. Вместо към хоума обаче тя метна топката право към стоящия настрана от нея фотограф Дарън Джорджия, застанал наоколо, с цел да увековечи паметния момент.

Life comes at you pretty fast. pic.twitter.com/ySGgmqSc1n
— Chicago White Sox (@whitesox) 29 май 2019 година
" Честно, даже не съумях да видя, че топката идва към мен – показа Джорджия пред телевизия NBC по време на мача. – Направих фотография тъкмо преди топката да уцели апарата. Не ме уцели по главата, тъй че всичко е наред. Камерата е ОК, аз съм ОК. Просто бях шокиран. "

Хвърлянето на неидентифицираната жена може вероятно да се конкурира в класацията за най-безумно единствено с това на рапъра 50 Сент преди 5 години. На 27 май 2014 година американският реализатор се появи на ст. " Сити Фийлд ", с цел да хвърли топка преди мача сред Ню Йорк Метс и Питсбърг Пайрътс и, меко казано, стана за смях.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР