Служителите в Левски трябва да гледат в една посока със

...
Служителите в Левски трябва да гледат в една посока със
Коментари Харесай

Наско Сираков: Предпочитам хората, с които работя, да гледат в една посока с мен

Служителите в " Левски " би трябвало да гледат в една посока със притежателя. Това разгласи мажоритарният притежател на клуба, взимайки отношение по разликите, които има с изпълнителния шеф Ивайло Ивков.

Преди две седмици, че в управлението има напрежение.

" Във всяко едно семейство има разграничение по избрани въпроси. Важните неща, които касаят бъдещето на клуба би трябвало да се преглеждат в кухнята

Сираков също посочи, че няма персони разлики с изпълнителния шеф на клуба. " Всеки, който желае да оказва помощ на клуба е добре пристигнал. Винаги обаче съм предпочитал хората, с които работя, да гледат в една посока с мен ".

" Аз виждам към положителното бъдеще на " Левски ". Сигурно и Иво го желае, само че очевидно посоките ни се разминават ".

Сираков и членът на Надзорния съвет Венцислав Димитров още веднъж приказваха и по свикването на Общо заседание на 6 април за. На въпрос дали " Левски " ще има лиценз за идващия сезон Сираков отговори: " Надявам се ".

 Наско Сираков: Предпочитам хората, с които работя, да гледат в една посока с мен
© LAP.BG

" След осъществяване на Общото заседание ще имаме изясненост за интереса към акциите ", добави Сираков.

Собственикът на клуба приказва и за неуспеха на.

" Най-нормалното е Иво да не е благополучен от такова развиване на нещата. Ще разполага в един миг с по-малко средства, това го одобрявам. Истината е, че този проблем до преди един месец не стоеше на дневен ред, а предстоеше договорка с " Юнайтед груп ".

" Този въпрос с акциите съм го обсъждал още преди шест месеца. Може да съм имал някакво шесто възприятие, че договорката може да не се състои. Сега ни се наложи извънредно бързо да действаме. Смятаме, че това е един от най-бързите и най-лесни способи в клуба да влязат пари. Всяка стотинка от продажба на всяка една акция, ще влезе в клуба.

" Те ( " Юнайтед груп " ) са доста огромна компания, с цел да ги разисквам. Далеч съм от мисълта да ги подлагам на критика, тъй като те похарчиха огромни суми за този прославен одит. Нито за миг не съм се съмнявал в желанието им да придобият контролния пакет акции ".

Сираков взе отношение и по сагата с възможните прехвърляния на футболисти. Тя се трансформира в един от въпросите,.

" Имахме оферта от съветски клуб за Хосе Кордоба за 2.5 милиона. Собственикът на този клуб е от близкия кръг на Путин и нямаше никакви гаранции, че ще си получим парите. Дори в Национална агенция за приходите им се изправиха косите. Много е просто - заплаща се за футболиста, той отпътува, само че след това може да ни се подреди парите да бъдат върнат. На мен втора Казанска спекулация не ми се искаше.

" Този въпрос беше разискван в клуба ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР