Служителите на турския граничен пункт Хамзабейли са нанесли удари на

...
Служителите на турския граничен пункт Хамзабейли са нанесли удари на
Коментари Харесай

Турски граничари били българин на наша територия

Служителите на турския граничен пункт " Хамзабейли " са нанесли удари на български жител, откакто той към този момент бил минал на българска територия в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Лесово , оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.
Сигналът за случая е бил подаден на 29 октомври към 07:45 ч. в дежурната част на пункта " Лесово ". Обадила се е служителка на банково гише, намиращо се на втора преграда на граничния пункт, която е съобщила за случай на разпра с лице, български жител.
Инцидентът, съгласно обявеното, е зародил на българска територия, в региона на стерилизация на влизащи в страната леки коли.
На място незабавно са били изпратени двама чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт –Лесново, които открили, че чиновниците на съпределния турски граничен пункт са навлезли на територията на България и са употребявали физическа мощ по отношение на български жител, който е минал към този момент границата с лек автомобил.
Според информацията от прокуратурата, турските гранични чиновниците са нанесли удари по българския жител и са му предизвикал оток и синини в региона на лявото око.
Прокуратурата в Елхово е била сигнализирана за случая едвам на 1 ноември, формирано е следствие, за което е известен и основният прокурор Сотир Цацаров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР