Служителите на пощенската служба, несправедливо обвинени в ИТ скандала, все

...
Служителите на пощенската служба, несправедливо обвинени в ИТ скандала, все
Коментари Харесай

Героят от реалния живот на скандала в пощенската служба Алън Бейтс иска - `защо все още няма справедливост`

Служителите на пощенската работа, незаслужено упрекнати в ИТ абсурда, към момента чакат изплащания четири години след спечелването на делото.

Мнозина се опасяват, че ще умрат, преди да получат парите за това, че животът им е бил унищожен в продължение на две десетилетия. Единият, Алън Бейтс, изигран от Тоби Джоунс в телевизионна драма по случая, моли: „ Движете се с това “. Жертвите, които към момента чакат изплащания в ИТ абсурда на Post Office, се опасяват, че може в никакъв случай да не видят парите, които заслужават, тъй като животът им е бил унищожен от подправени изказвания. И те упрекнаха държавното управление, че се бави с обезщетенията, 24 години след непозволените им присъди за кражба.

Единият, Алън Бейтс, изиска парите да бъдат предадени, преди повече хора да умрат от напреднала възраст, откакто повече от 60 души към този момент са умряли, без да получат нито стотинка. Той сподели: „ Движете се с компенсацията. Не удължавайте крайния период за заплащания, тъй като не можете да удължите живота на хората. " Бившият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР