Служителите на Белия дом ще останат в близък контакт с

...
Служителите на Белия дом ще останат в близък контакт с
Коментари Харесай

САЩ обеща допълнителна помощ за Израел frognews.bg

" Служителите на Белия дом ще останат в непосредствен контакт с нашите израелски сътрудници. Екипите за национална сигурност са ангажирани с израелците и техните сътрудници в целия район “, се прибавя в изказването.

" Изясних на премиера Нетаняху, че сме подготвени да предложим всички подобаващи средства за поддръжка на държавното управление и народа на Израел “, сподели Байдън.

Съединените щати работят с други държавни управления, с цел да подсигуряват, че рецесията няма да се популяризира и ще бъде овладяна в Газа, пишат от организация " Ройтерс ". 

Към момента не може да се удостовери дали има починали американски жители при конфликтите сред терористичната формация " Хамас " и Израел, предават от BBC.

Нападението от страна на подкрепяната от Иран ислямистка формация избухна на фона на напъните на Байдън и неговия екип да договорят удивително съглашение за нормализиране на напрежението сред Израел и Саудитска Арабия. 

Байдън подреди на своя екип по национална сигурност да поддържа връзка по отношение на обстановката със страните в района, в това число Египет, Турция, Катар, Саудитска Арабия, Йордания, Оман, Обединените арабски емирства и европейски съдружници.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР