Служители от полицейски участък Изток“ при районното в Пазарджик установиха

...
Служители от полицейски участък Изток“ при районното в Пазарджик установиха
Коментари Харесай

15-годишна е в ареста след кражба на над 15 бона от дома на пазарджиклийка

Служители от полицейски сектор „ Изток “ при районното в Пазарджик откриха малолетно момиче направило солидна домова кражба. Вчера в сектора постъпил сигнал от 31-годишна жена, живееща в пазарджишкия квартал. Тя уведомила органите на реда, че от жилището и липсвали сумата от 3800 лв. и златни украшения – пръстени, синджирчета, гривни, обеци. По първични данни общата стойност единствено на накитите е над 12 000 лв.. 
Прочетете още
Служители от локалния полицейски сектор почнали работа по случая и вследствие на бързите си и професионални дейности влезнали в дирите на причинителя. Оказало се, че това е 15-годишно момиче от същия квартал. Непълнолетната имала достъп до къщата на пострадалата, защото била в другарски връзки с щерка й. Полицаите разкрили и иззели цялата парична сума, както и част от откраднатите златни украшения. Работата по изясняване на случая продължава, с момичето работят криминалисти и контрольор „ Детска педагогическа стая “. Образувана е кореспонденция, която ще бъде докладвана на Районната прокуратура в Пазарджик.

Паралелно с това чиновници от РУ-Пещера задържаха и причинител на още една кражба. През февруари крадец проникнал в складово помещение, благосъстоятелност на 44- годишен мъж от Пещера. От там били откраднати скъпи електроинструменти и ролка с кабели. Служителите от група „ Криминална полиция “ почнали следствие и не след дълго открили, че създателят на похищението е 33-годишен пещерец. Той бил арестуван, а откраднатите движимости са конфискувани. Работата по документиране на случая продължава.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР