Служители от ОДМВР – Бургас и отдел Югоизточен на ГДБОП

...
Служители от ОДМВР – Бургас и отдел Югоизточен на ГДБОП
Коментари Харесай

След проверки на частни имоти по морето: конфискувани близо 2 килограма наркотици

Служители от ОДМВР – Бургас и отдел „ Югоизточен ” на ГДБОП откриха и иззеха разнообразни по тип и количество наркотични субстанции. Количеството е над 2 кг.

Единият случай е от бургаския квартал " Победа ", където в частна къща са открити и конфискувани близо 200 грама канабис. Къщата е населявана от 20-годишен престъпно проявен бургазлия. При осъществената инспекция на дома му в стъклен буркан и пластмасова кутия е открито съществуване на марихуана. Бургазлията е арестуван за период до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Актуалният в последно време „ друсан чай ” пък е открит в дома на престъпно проявен 41-годишен бургазлия, чиято къща също се намира в кв. „ Победа ”. Общото му тегло е към кг. Част от откритото количество е било укрито под мивка в особено пригодена „ ниша ”. Първоначално бургазлията е арестуван за 24 часа, само че с прокурорско разпореждане срокът е продължен до 72 часа.

600 грама марихуана е открита и конфискувана от частна къща, ситуирана в Ахелой. Тя е населявана от 38-годишен престъпно проявен мъж, за който има данни за това, че отглежда канабисови растения. Същият е арестуван за развъждане на марихуана, като евентуално откритото в дома му количество е част от " тазгодишната годишна продукция ". Работата по определяне местоположението на канабисовата равнища продължава, оповестяват от полицията.

От 37-годишен престъпно проявен помориец пък са конфискувани 500 хапчета екстази. Той е арестуван директно преди осъществяване на договорка по продажбата на хапчетата. Самите хапчета екстази са били съхранявани в тайник в дома му в Поморие. Извършителят е арестуван за период до 24 часа, като следва да му бъде гледана мярка за неотклонение.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР