Служители на Социално подпомагане - Карлово и Марица ще приемат

...
Служители на Социално подпомагане - Карлово и Марица ще приемат
Коментари Харесай

Служители на „Социално подпомагане“ ще приемат заявления за отпускане на помощ на жителите на наводнените села

Служители на " Социално подкрепяне " - Карлово и Марица ще одобряват заявки за разпределяне на еднократна помощ и в събота и неделя, оповестиха от Агенцията за обществено подкрепяне.

За да се облекчи достъпът до подкрепяне на потърпевшите от наводненията фамилии в региона на община Карлово, в най-засегнатите села - Богдан, Каравелово, Слатина, Войнягово и Христо Даново - екипи от дирекция " Социално подкрепяне " - Карлово одобряват заявления-декларации за разпределяне на еднократна помощ на място.

В региона на село Трилистник от първия ден на бедствието на терен работят представители на дирекция " Социално подкрепяне " - Марица, които дават на жителите заявления-декларации за разпределяне на еднократна помощ. Разкрита е приемна в кметството на обитаемото място.

Заявления за разпределяне на помощ могат да се подават и посредством " Български пощи ", както и по електронен път, посредством служебната е-поща на дирекция „ Социално подкрепяне “ - Карлово и дирекция " Социално подкрепяне " - Марица.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР