Служители на отново излязоха на протест в Шумен, съобщава bTV.

...
Служители на отново излязоха на протест в Шумен, съобщава bTV.
Коментари Харесай

Пътни строители отново на протест, готвят още блокади

Служители на още веднъж излязоха на митинг в Шумен, оповестява bTV.

Демонстрацията затрудни придвижването на коли и пешеходци за час в центъра на града.

Служителите за следващ път желаеха д ържавата неотложно да им изплати над 36 млн. лева за ремонт на Автомагистрала " Тракия " и връчиха декларация с настояванията си на регионалния шеф.

В петък митингите не престават с блокиране на пътища в разнообразни точки в страната.
 Комитова не знае дали ще има пари за ремонтите на пътищата
Комитова не знае дали ще има пари за ремонтите на пътищата

ГЕРБ подписали контракти за пътни поправки за 1,5 милиарда при налични на едвам 382 млн.

Припомняме, който й бе предоставен от депутатите от 44-то Народното събрание. В отчета се установяват съществени нарушавания и заобикаляне на закона за публичните поръчки посредством непосредствено възлагане от страна на страната на компания, която не разполага с потенциала да извърши дейностите по поръчките. Автомагстрали " е превъзлагала на други сътрудници тези планове. Едновременно с това от Министерство на регионалното развитие излязоха с информация, че на сдружения са давани задатъци по планове, за които даже не е имало направен механически план и като образец дадоха свлачищата.

Регионалният министър издаде. Когато новият ръб внесе в Агенцията по вписванията документите обаче, промяната беше с претекста, че за постовете се изискват хора, които да са минали конкурс и че съветът на шефовете на " Автомагистрали " би трябвало да е от 5, а не от 3 членове, защото сдружението е в категорията на огромните предприятия.
 В районното министерство търсят към 40 млн. лева за разплащане с
В районното министерство търсят към 40 млн. лева за разплащане с " Автомагистрали-Черно море "

Парите са за ремонта на пътя сред Чирпан и Стара Загора

След няколко дни и издаде нова с безусловно същия текст, като документите още веднъж бяха импортирани в Агенцията по вписванията. Така се постъпва нормално, когато се търси метод решението на даден проблем да попадне на различен правосъден състав , който би могъл да не го оспори. Това обаче в последна сметка не се е случило.

беше назначен за ръководител на УС на Агенция " Пътна инфраструктура " едвам на 27 май тази година, откакто поради заплащане на задатъци за строително-монтажни работи за обекти, които нямат планова подготвеност и позволение за градеж към 26.05.2021 година

След което, тъй като е спрял всички строителни действия на АПИ. Новият началник е инж. Ивайло Денчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР