Служители на отдел Икономическа полиция в Пловдив пресякоха незаконна търговия

...
Служители на отдел Икономическа полиция в Пловдив пресякоха незаконна търговия
Коментари Харесай

Икономическа полиция-Пловдив пресeче незаконна търговия по интернет с фалшиви стоки

 6pl4014-2  6pl4014-3  6pl4014-1
Служители на отдел „ Икономическа полиция ” в Пловдив пресякоха противозаконна търговия по интернет с подправени артикули, като при процесуално-следствените дейности са конфискувани над 7700 продукта. Реализацията на акцията е осъществена под управлението на Районна прокуратура – Пловдив след добита информация за нерегламентирано предпазване и продажба по интернет на маратонки и обувки, носещи знаците на непокътнати търговски марки на международно известни компании.

В хода на спецакцията са осъществени претърсвания в 2 складови пространства на бул. “Васил Левски ” и бул. “Васил Априлов ” в регионалния град, употребени за депа. Общо са открити и иззети 7746 чифта продукти с логото на над 10 лицензирани търговски марки, чиито притежатели не са дали позволение за потреблението им. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 172б от Наказателния кодекс.

С полицейска заповед за период до 24 часа са били арестувани шестима мъже на възраст сред 19 и 41 години. В хода на работата е изяснена съпричастността към противозаконната активност на единия от тях, на който е повдигнато обвиняване. Работата по цялостното документиране на случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР