Служители на ОДМВР-Пловдив проведоха специализирана операция за пресичане и предотвратяване

...
Служители на ОДМВР-Пловдив проведоха специализирана операция за пресичане и предотвратяване
Коментари Харесай

Спецакция срещу дрогата в Пловдив

Служители на ОДМВР-Пловдив организираха профилирана интервенция за секване и попречване на разпространяването и използването на опиати.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В хода на профилираната интервенция, извършена на територията на кв. „ Столипиново “, са арестувани четирима души, конфискувани са над 7,4 грама хероин.

Хванато е почти същото количество синтетични канабиноиди и марихуана.

При процесуално-следствени дейности в къща с съседен павилион, стопанисван от 49-годишна жена, униформените разкрили 103 пакетчета психоактивно вещество от рода на синтетичните канабиноиди и 15 пакетчета хероин.

На ул. „ Буная “ с пликче хероин бил заловен 31-годишен, а на ул. „ Сокол “ от 41-годишен били конфискувани 23 пакетчета с сходно наличие.
Друг мъж, на 41 години, бил засечен дрогиран да ръководи лек автомобил „ БМВ “ на ул. „ Ландос “. При последвал персонален обиск у лидера били открити 0,332 грама марихуана. Тримата пловдивчани са престъпно проявени и осъждани.

Заедно с дамата те са били арестувани за период до 24 часа в ареста на районното ръководство. С разпореждане на районната прокуратура мярката на единия 41-годишен причинител е удължена до 72 часа.

Същия ден, в жк „ Тракия “ бил арестуван и 23-годишен пловдивчанин, регистриран в полицията. При претършуване на жилището му служителите на реда разкрили и иззели над 220 грама марихуана.

По случаите са формирани досъдебни производства и работата по тях продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР