Служители на МВР и на министерството на правосъдието излизат на

...
Служители на МВР и на министерството на правосъдието излизат на
Коментари Харесай

Полицаи и надзиратели на протест, вдигат палатков лагер под прозорците на Асен Василев

Служители на Министерство на вътрешните работи и на министерството на правораздаването излизат на митинг. Този път те ще създадат палатков лагер, който ще бъде ситуиран пред постройката на министерството на финансите. Инициативата бе оповестена от управлението на синдикатите. Първи за нея, късно нощес, оповестиха от синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, а рано тази заран присъединяване потвърдиха и от синдиката на чиновниците в пандизите. Палатковият лагер ще бъде вдигнат в петък, в 12ч. на обяд, а последна дата на митинга не е посочена.

Липсата на промяна в бранш „ Сигурност ", ключовете за която стоят в министрите на всяко ръководство, е короната на оправданието против апела за съответна политика по приходите в бранша, написа в позиция на протестиращите.

Нашата непримиримост надминава техния дебелоглав. Масивните дървени врати на министерството на финансите чакат вашите послания. И ние ще ги доставим в точния момент. Уверени сме, че пътят е правилен и с общата сила и желанието за смяна и явен път с приятелите от СФСМВР, имаме сили да реализираме резултат, написаха от полицейския профсъюз.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР