Служители на Федералната служба за сигурност (ФСС) задържаха ЛГБТ активист,

...
Служители на Федералната служба за сигурност (ФСС) задържаха ЛГБТ активист,
Коментари Харесай

В Русия задържаха ЛГБТ активист, превеждал пари за украинските въоръжени сили

Служители на Федералната работа за сигурност (ФСС) задържаха ЛГБТ деятел, който преди този момент е сменил пола си, по съмнение в държавна измяна, съобщава ТАСС.

" ФСС на Руската федерация прекрати противозаконната активност на съветски жител, гражданин на Орловска област, забъркан в държавна измяна под формата на даване на финансова помощ на въоръжените сили на Украйна, ориентирана против сигурността на Русия ", се споделя в известие на службата.

„ Установено е, че деятел на ЛГБТ придвижването, който преди този момент е сменил пола си от жена на мъж, доброволец на правозащитния медиен план " ОВД-Инфо ", приет в Руската федерация за непознат сътрудник, админ на тематичен антируски информативен запас, направи паричен превод по разплащателна сметка на кредитно-финансова организация на Украйна за даване на финансова помощ на въоръжените сили на Украйна “, споделиха от ФСС.

Срещу арестувания е формирано наказателно дело по член 275 от Наказателния кодекс на Руската федерация (държавна измяна), който планува наказване до 20 години отнемане от независимост или пожизнен затвор. 

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР