Служител на МВР е задържан в Кюстендил с наркотични вещества,

...
Служител на МВР е задържан в Кюстендил с наркотични вещества,
Коментари Харесай

Служител на МВР е задържан в Кюстендил с наркотични вещества

Служител на Министерство на вътрешните работи е арестуван в Кюстендил с наркотични субстанции, оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи. Кюстендил. В рамките на профилирана интервенция за противопоставяне на престъпната престъпност и надзор на пътното придвижване, извършена през вчерашния ден, е тестван лек автомобил БМВ, ръководен от 32-годишен кюстендилец.

Водачът е отказал тест за приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Представил се е за чиновник на Министерство на вътрешните работи – в столична конструкция. Екипът, извършващ инспекцията, незабавно е уведомил дежурен следовател. При последвалите дейности в автомобила са открити  96 г канабис и 130 г бяло прахообразно вещество - амфетамин.

Видът на наркотичните субстанции е открит с полеви наркотест. При осъществените процесуално-следствени дейности от населяваното от мъжа жилище са конфискувани електронна везна, гриндер и 10 г канабис.

32-годишният е арестуван с полицейска заповед в ареста на районно управление (на МВР) Кюстендил, по случая е формирано следствено дело. Уведомен е дежурен прокурор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР