Служител на компания публикува в Инстаграм снимка на търсещо работа

...
Служител на компания публикува в Инстаграм снимка на търсещо работа
Коментари Харесай

Компания опозори красавица заради СНИМКА в бански, сега тя е безработна

Служител на компания разгласява в Инстаграм фотография на търсещо работа момиче в секси бански. Мотивът на служащия бил "да предизвести другите търсачи на работа за резултата от непрофесионалните изявления в обществените мрежи ".

Емили Клоу от Остин в Съединени американски щати се сблъска с жестоката действителност. Всички отказвали да вземат на работа момичето поради фотоси в бански в профила ѝ в Инстаграм.

Но с това всичко не завършило. Компанията разгласила нейна фотография в своето стори. Работодателят написал по какъв начин тези фотоси не се считат за "професионални ".

"Никога не публикувайте в профилите си в обществените мрежи наличие от този вид... Или, най-малко не давайте своите профили на вашите работодатели. Правете каквото желаете, само че не го излагайте на показ. Това по никакъв метод не може да ви помогне в търсенето на работа ", написа потребителят с ника Kickass Masterminds.  Слева снимок из сториз работодателя, справа — из инстаграма Эмили. Фото Instagram/clowd_nine
В ляво е фотографията, оповестена от работодателя, в дясно - на момичето.

Емили била поарзена от това, че представителите на компанията Kickass са я опозорили.

В профила си в Туитът тя се оплакала от компанията. А там тя незабавно получила нужната поддръжка.

Потребителите писали, че професионализмът по никакъв метод не е обвързван с това, което момичето е разгласило в профила си. Освен това, на фотографията няма нищо неоправдателно.

"Те са създали скрийншот на фотографията, качили са я в своята история в Инстаграм и ме поканиха при тях. Все още не мога да допускам, че те по този начин постъпиха с мен ", споделя Клоу.
 Фото Instagram/clowd_nine
"На теме ти е провървяло, че тази компания не те е наела ", написа консуматор.

"Изглеждаш доста благо в банския си, твоят професионализъм по никакъв метод не е обвързван с това, което ти обличаш отвън работно време ", написа различен консуматор.  Фото Instagram/clowd_nine

Въпреки оскърбителната обява със известието за това, че фотографията на Емили в бански лимитира вероятностите ѝ за намиране на работа, създателят на компанията Сара Кристенсен отхвърля момичето да е било ощетявано по някакъв метод.

"На тази жена не е била отказана работа поради профила ѝ в обществена мрежа. Всъщност, изобщо не сме ѝ отказвали работа ", споделя Сара.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР