Служител на КАТ-Пловдив ще има специално работно място с Центъра

...
Служител на КАТ-Пловдив ще има специално работно място с Центъра
Коментари Харесай

Катаджия влиза в Центъра за управление на трафика в Пловдив ...

Служител на КАТ-Пловдив ще има особено работно място с Центъра за ръководство на трафика в града под тепетата. Това се случва по предписание на шефа на полицията старши комисар Димитър Балев след извършена работна среща със заместник-кмета по превоза Тодор Чонов. Пътният служител на реда ще употребява особено обособено работно място и ще има задача навреме да подава към оперативните дежурни елементи на бранша и шестте районни ръководства получената от видеокамерите информация за зародили произшествия, тапи и нарушаванията на Закона за придвижване по пътищата. С по този начин основаната организация се цели оптимално бърза и съответна реакция от разположените в града полицейски екипи за поддържане на спокойна и безвредна конюнктура по пътната мрежа на Пловдив.



На демонстрацията на техническите благоприятни условия и процеса на работа на системата участваха и представители на бранш „ Пътна полиция “ – началникът гл. контрольор Йордан Милушев и контрольор Георги Димкин. Участниците в срещата показаха взаимната си задоволеност от обичайно положителната връзка и тясното съдействие сред полицията и общината в напъните за основаване на оптимални условия за пътна сигурност в регионалния град. Единодушно бе и мнението, че партньорските и колегиални взаимоотношения са значим поръчител за сполучливото разрешаване на всички зародили въпроси и проблеми в тази тенденция.



По време на диалозите се разискаха разнообразни ограничения за понижаване на пътния травматизъм, способи за облекчение на трафика и попречване на зачестилото замърсяване на пътното платно от доста разрастващата се строителна активност в Пловдив. Акцентира се и на общите благоприятни условия за противопоставяне против грубите нарушавания на разпоредбите за придвижване от страна на водачите с изключително внимание към случаите на прекъсване на коли в зоната на автобусните спирки и в допълнение затрудняване придвижването на градския превоз.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР