Служебното правителство на Румен Радев влезе в историята – вече

...
Служебното правителство на Румен Радев влезе в историята – вече
Коментари Харесай

Правителството на Радев влезе в историята - вече е горд собственик на потъващ кораб

Служебното държавно управление на Румен Радев влезе в историята – към този момент са горди притежатели на потъващ транспортен съд.

След като моряците на „ Вера Су “ съумяха да се покатерят по опъната мрежа и да се изтеглят, транспортният министър Христо Алексиев разгласи, че шефът на „ Морска администрация “ ще е новият капитан на потъващия транспортен съд. След 17 дни на безпорядък и няколко проекта, в последна сметка държавното управление на Радев към този момент има потъващия транспортен съд, а за задачата и наши моряци би трябвало да се качат на борда, с цел да пазят рисковия товар от азотна тор, който с тонове продължава да е на плавателния съд.

„ За нас това е чудноват акт, тъй като нищо не постанова евакуация. Ситуацията не е изменена от преди дни, даже корабът е нормализиран (…) Това е един тип измама от страна на корабособственика и на екипажа “, разгласи Алексиев пред БТВ. Същият единствено преди дни разгласи, че времето се утежнява и са подготвени във всеки един миг да изтеглят екипажа, тъй като животът на хората е по-голям. Само след няколко дни пък се чакат бурни талази, които за малко могат да доразбият така и така потъващият транспортен съд.

„ Това е обстановка, която ще остане в международната история “, акцентира Алексиев и е прав, тъй като служебното държавно управление на Радев към този момент е горделив притежател на потъващ кораб
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР