Служебното правителство и президентът Румен Радев започват смяната на българските

...
Служебното правителство и президентът Румен Радев започват смяната на българските
Коментари Харесай

Истина ли е?! Огромна изненада от президента Радев за Мая Манолова

Служебното държавно управление и президентът Румен Радев стартират промяната на българските посланици в чужбина. На 2 септември от държавната правна система е изведено първото решение за нов дипломат, предава Българска телеграфна агенция.

Десислава Ангелова Найденова-Господинова да бъде назначена за дипломат на България във Виена, планува решението на Министерския съвет.

Новата посланичка е щерка на някогашния министър на защитата в кабинета „ Орешарски “ и някогашен член на управлението на Българска социалистическа партия Ангел Найденов от първия му брак. През 2011 година той се разведе и след това подписа брак с Мая Манолова. Влезе и в спор със сегашната лидерка на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Десислава Найденова е приключила стопанска система и финанси в Софийския университет, има специализации по дипломация от Лондон и Берлин. Работи в Министерство на външните работи от 2005 година като до момента е била на задачи във Англия като аташе и трети секретар и в Германия като първи секретар на посолството ни в Берлин. От юли 2018 година тя е шеф на отдел в Министерство на външните работи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР