Служебното правителство е заявило още половин милиард дълг за понеделник

...
Служебното правителство е заявило още половин милиард дълг за понеделник
Коментари Харесай

Борисов: Вярно ли е че на територията на България са пристигнали 20 хиляди флашки за машините за гласуване?


Служебното държавно управление е декларирало още половин милиард дълг за понеделник

Ние сме за машинно гласоподаване, разчитахме да е почтено, честно и да няма репресии. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Тетевен.

" Започвам с машините, ето какво споделя ЦИК, че употребяваните машини за гласоподаване ще са 11 932 и би трябвало да има 59 660 карти за тях, надлежно за тях трябват и флашки - 23 864. Машина-карта-флашка. За всяка една машина в изборните секции има 5 броя карти. Какво вършат сътрудниците от " Сиела Норма " и имам няколко въпроса. Искам да уточня, откакто ЦИК е разпоредила, би трябвало да имаме толкоз машини, толкоз флашки и толкоз карти. Ние ги хванахме, че в складовете при същите наши машини има - 228 един път и след това още 150 машини. Отговорникът за изборите Бойко Рашков, сподели той.

" Задавам въпроси, които са отговори и настоявам: Вярно ли е че на територията на България са пристигнали 20 хиляди флашки в 28 кашона за машините за гласоподаване? Тези флашки ще бъдат ли употребявани за изборите? Вярно ли е, че те са разтоварени на митнически склад, дружно с машините, и завършени писмено като митническа цесия, тъй като не може да я видите. Твърдя, че в един митнически склад на аерогарата стоят 28 кашона с флашик. Друг въпрос е Радев, Рашков и ДАНС знаят ли за тях?, попита Борисов. От същата компания и същите места, добави той.

Какво се случва в случай че тези флашки или една машина се повреди. Изпращач на пратката е компания от Тайван, а за покупката е употребявано комерсиално сдружение от Холандия. Няма изясненост каква е действителната стойност на флашките. По груби сметки излиза, че е 44 лева една флашка. Тези флашки в 28 кашона стоят. Сега са се разбързали да ги изнесат назад, уточни той.

Може ли да си поверим изборите на една частна компания. Снощи възмущението ми доближи връхна граница, когато чух, че тези машини са за аварийни елементи. Ето тук демонстрирам, че четири души, свързани с роднински и партийни връзки, заместващи 100 хиляди души, те ще обобщят далаверите, сподели той.

Само за три дни близо 600 индивида починаха, голи хора тичат по лечебни заведения, половината учебни заведения имат проби, другите не. Кацаров вика избяга ми компанията. Виж какъв брой са прибрани. Повечето деца не са пуснати на учебно заведение, тъй като не са поръчали щадящи тестов, когато би трябвало? Те са извънредно положителни в тегленето на дълг и задължаването на децата ни да им плащаме вересиите, вършат го без позор и против лихви. Сега държавното управление заплаща лихви на това, което взима. Сега с цялото си безсрамие, когато ще има конфигуриран парламент, в понеделник са декларирали още половин милиард дълг. Докато се занимават с монтажи и чекмеджета, декември ще иде с половин милиард дълг. Защо отново ще теглите един милиард. Те теглят, ние да връщаме. Нищо радостно няма. Ковид рецесията, хаоса, гибелта, не положителното лечение, неприятното обучение, хванахме ги с машините и в този момент с флашките, сподели Борисов.

Кой ще оправи след това тези задължения. После би трябвало да стегнем коланите и да ги върнем. Това, което Радев и компания ще изпукат, не се знае и защо. Нали събираха повече пари и бяха по-добри. Това, че теглиш милиарди и се хвърля димката, уточни водачът на ГЕРБ.

Може ли да не те интересува дълг след дълг да се тегли, бе и да не кажете една дума, обърна се Борисов към Христо Иванов.

Мислете по какъв начин ще върнем дълга, по какъв начин ще мине зимата, по какъв начин ще имунизираме, по какъв начин ще оправим цените на стоките и на тока, уточни Борисов.

Радев като върви вадят администрация, вадят мутрите. Аз не съм виждал толкоз полиция като министър председател да се движат по трасетата, както в този момент. Това е народна власт по Радевски, сподели той.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/302666198186298/?notif_id=1636538163771526&notif_t=live_video&ref=notif
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР