Служебното правителство е подготвило проект на бюджет, който депутатите в

...
Служебното правителство е подготвило проект на бюджет, който депутатите в
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Подготвили сме бюджет, трябва здрав разум, за да не изпаднем в дългова спирала

„ Служебното държавно управление е подготвило план на бюджет, който депутатите в новото 48 Народно заседание да прегледат “, съобщи служебният министър председател Гълъб Донев.

Като най-съществен въпрос той дефинира съставянето на болшинство, избиране на държавно управление, което да ръководи страната на фона на рецесиите и тежките месеци, които ни чакат. 

„ Аз съм реалист. Надявам се, че българските народни представители ще изберат собствен ръководител, ще излъчат болшинство, което да сформира постоянно държавно управление, което да поеме ръководството на страната през тежките месеци, които предстоят.

Той се надява разликите да бъдат преодолени с разговор и да се намерят линиите, по които могат да седнат и да преговарят; да създадат добра стратегия с цели и съответни резултати, които да реализират в полза на българските жители и на българския бизнес.

„ Не би трябвало да се прави компромис с националните цели, с националния суверенитет, и с ползите на българските жители, добави министър председателят “, съобщи още Донев.

Той регистрира, че служебното държавно управление е свършило голяма работа и е подготвило всички законопроекти по отошение на Плана за възобновяване и резистентност, има подготвен план за бюджет. Въпреки поръчките по отношение на финансите на страната от разнообразни политически сили, Донев прикани за натурализъм и здрав разсъдък за това да не позволяват България да изпадне в серпантина на инфлация, в дългова серпантина, - тъй че българските жители да са спокойни и уверени от новото ръководство на страната.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР