Служебното правителство да покаже, че е в състояние интерконекторът с

...
Служебното правителство да покаже, че е в състояние интерконекторът с
Коментари Харесай

ПП: Интерконекторът вече е построен, въпрос на документация е да бъде въведен в експлоатация

Служебното държавно управление да покаже, че е в положение интерконекторът с Гърция да проработи в полза на народа. Затова настоя някогашният народен представител от „ Продължаваме промяната “ Владимир Табутов пред bTV.

Той увери, че интерконекторът е към този момент издигнат и е въпрос на документи да бъде въведен в употреба. България и Гърция ще се оправят с това предизвикателство, с цел да бъде обезпечена сигурността на българските жители, посочи Табутов.

Според някогашния народен представител от " Продължаваме промяната " служебното държавно управление би трябвало да продължи започнатите процедури, които предходното държавно управление на Кирил Петков е захванало. Ако в този момент служебното държавно управление и страната не може да се оправи с бюрокрацията и администрацията, то кой, запита Владимир Табутов.

Успяхме да се оправим в тежка обстановка можем да осигурим доставки на полутечен газ, похвали се Табутов.

Той добави, че в случай че залежите от газохранилището в „ Чирен “ бъдат употребявани, ще се обезпечи потреблението на газ.

По отношение на истината по тази причина каква ще бъде цената на азерския газ, Табутов разясни, че азерският газ е обвързван с дадени параметри, които реферират към деривати на петролни артикули и цената на газа в Европа. Въпросът, който интересува българските жители е дали азерският газ ще е по-евтин от съветския газ, само че реалистично ли е да считаме, че ще получим съветски газ и то на каква цена? Не може да съпоставяме един артикул с различен артикул, който по-скоро е мним, сподели още някогашният народен представител от Политическа партия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР