Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Бойко Рашков обвини

...
Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Бойко Рашков обвини
Коментари Харесай

Предизборен спор между Рашков и Караянчева

Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Бойко Рашков упрекна някогашният ръководител на Народното събрание и претендент за депутат Цвета Караянчева, че е заплашвала с уволняване районен шеф на Министерство на вътрешните работи в Кърджали.

Случаят е поради полицейска интервенция в региона. Министерство на вътрешните работи е получило данни, че чиновници, в това число управителни фрагменти в държавното горско стопанство, дават дърва за огрев на хората в района, според от това дали ще гласоподават за дадена политическа партия.

Рашков съобщи, че след подхванатите дейности от страна на Министерство на вътрешните работи Караянчева се е обаждала на районния шеф на вътрешните работи в Кърджали. Заплашвала го е, че няма да остане на поста си поради подхванатите дейности против държавните чиновници.

Този телефонен диалог е извършен след 22 часа, заяви Рашков и попита:

И тъкмо тези хора желаят да се връщат на власт? Точно това е тяхната поръчка – не преследвайте нашите членове, тъй като ще ви уволним на следващия ден.



В отговор Цвета Карянчева популяризира видеообръщение, в което декларира:

" Призовавам районният шеф на Министерство на вътрешните работи в Кърджали да излезе обществено и да съобщи дали, по какъв начин и с какво съм го заплашвала. В противоположен случай ще приема изявлението на Бойко Рашков за показна наказателна акция против мен в навечерието на изборите и да провокира ескалация на напрежението в района ".

Свидетели сме на чудовищни операции от страна на служебното държавно управление на Радев, на брутална гьобелсова агитация и втълпяване на боязън у хората в цялата страна и в частност в Кърджалийско, прикрити зад фасадата на битката с купения избор ".

Според Караянчева сходна груба полицейщина и затопляне на сюжета „ гласове против дърва” България не помни от мракобесните тоталитарни времена.

На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва ще кажа, не се опасявайте, няма верига за истината. А истината е на наша страна, заключва Караянчева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР