Служебният вътрешен министър Бойко Рашков бе засечен да пие през

...
Служебният вътрешен министър Бойко Рашков бе засечен да пие през
Коментари Харесай

Бойко Рашков на маса с магистрати през работно време

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков бе засечен да пие през работно време в столично заведение. Компания пък му правели магистрати, демонстрират фрагменти на ПИК.

Видимо от фрагментите силовият вицепремиер на Румен Радев се клатушка пробвайки се да стигне до служебната си лимузина. В ръката си пък стиска жълто пликче с неразбираемо наличие. Попитан какво прави по време на работа в механа пиейки с магистрати, Рашков не дава отговор и се качва в автомобила.

Компания в кръчмата пък му вършат някогашният ръководител на Върховния административен съд Владислав Славов, който с днешна дата е ръководител на Съюза на съдиите. Освен това е татко на Петър Славов, юрист и кандидат-депутат от гражданската квота на Демократична България, който е групата целяща да „ реформира “ Висш съдебен съвет и да отстранят основния прокурор.

Остава загатка какво е имало в жълтата торбичка, която Рашков стиска в ръката си, както и каква е била тематиката на диалог сред него и магистратите на по чаша през работно време.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР