Служебният социален министър Лазар Лазаров опроверга твърденията на БСП за

...
Служебният социален министър Лазар Лазаров опроверга твърденията на БСП за
Коментари Харесай

Социалният министър Лазар Лазаров опроверга твърденията на БСП за злоупотреби с евросредства

Служебният обществен министър Лазар Лазаров опроверга изказванията на Българска социалистическа партия за злоупотреби с евросредства като сподели, че Европейска комисия е одобрила плана.

Той е от времето на министър Георги Гьоков и в случай че той е имал нещо срещу закупуването на тези парцели е трябвало да каже, разясни Лазаров. От Българска социалистическа партия обявиха, че за обществени предприятия са закупени не държавни, а частни парцели за облагодетелстване с комисионни.

Лазаров сподели, че планът не е самодейност на служебния кабинет. А всяко решение за парцелите е вземано след глоба на Министерски съвет. Търсили са държавни и общински парцели за обществените предприятия, само че такива е нямало.

Обърнали са се към организации за недвижими парцели. Имало е 13 предложения и се обърнали към самостоятелен оценител. Осигурили са цялостна бистрота. От плануваните средства за парцелите са икономисали над 2 млн. лв..

Проектът е осъществен на допустимо най-ниската цена, сподели още Лазаров и прикани органите да ревизират всичко по плана. МТСП не е губерния на Българска социалистическа партия, добави той.

Към този миг с Лазар Лазаров не са водени диалози за присъединяване в нов длъжностен кабинет.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР