Служебният премиер Стефан Янев изненадващо освободи от поста му заместник-министъра

...
Служебният премиер Стефан Янев изненадващо освободи от поста му заместник-министъра
Коментари Харесай

Изненадващо: Премиерът освободи заместник на Кацаров в МЗ

Служебният министър председател Стефан Янев изненадващо освободи от поста му заместник-министъра на опазването на здравето Димитър Петров. В известието на държавната осведомителна работа не се показват претекстове за решението.

Петров стана заместител на министър Стойчо Кацаров при сформирането на служебния кабинет, отпред с премиера Стефан Янев. Петров е бил шеф на НЗОК в периода 2003-2004 година След това развива консултантска активност в региона на здравното обезпечаване, ръководството на лечебни заведения, здравния мениджмънт, лекарствената политика и оценката на здравните технологии. Бил е консултант и основен специалист на Българския лекарски съюз по рамковото договаряне, подуправител на НЗОК, както и външен експерт-съветник по оценка на здравните технологии към касата. Димитър Петров е взел участие в ръководството и контрола на няколко лечебни заведения и на тъканната банка.

По-рано тази седмица бяха освободени от постовете им и други двама зам.-министри - на туризма Мария Белколева и на младежта и спорта Валентин Гичев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР