Служебният премиер Гълъб Донев и вицепрезидентът Илияна Йотова атакуваха почти

...
Служебният премиер Гълъб Донев и вицепрезидентът Илияна Йотова атакуваха почти
Коментари Харесай

Премиерът и вицепрезидентът с критики към политиците заради кампанията

Служебният министър председател Гълъб Донев и вицепрезидентът Илияна Йотова нападнаха съвсем по едно и също време политиците за предизборната акция. Преди постоянното съвещание на кабинета, министър председателят се оплака, че в епицентъра на предизборната акция министрите би трябвало всекидневно да поправят " изкривени тълкования за решенията на служебното държавно управление ". " Сега наподобява елементарно. Всеки политически състезател нападна служебното държавно управление от покрива на своята къща от карти. Волно или несъзнателно ни въвличат в предизборната игра, постоянно с небивалици и неистини. Ние сме служебна власт, по какъв начин ни назовават е без значение - техническо, краткотрайно или назначено ", добави Донев.

Той прикани политиците да включат в политическите сметки и мисъл за следизборните дни, когато новото Народно заседание ще взема решения за общото бъдеще на хората в България.

Йотова: Кампанията е вяла

Пред публицисти вицепремиерът Илияна Йотова пък разгласи, че предизборната акция е вяла и " досега стои настрана от дневния ред на страната ". " Не чуваме нови послания, няма смяна и в стила - вместо диалози за благоприятни условия за пресечни точки, не престават споровете сред партиите и персоналните обиди и квалификации ", сподели във Велико Търново тя. Йотова прикани партиите, които се борят за доверието на хората, да оферират решения на най-важните въпроси - по какъв начин страната да се оправи с инфлацията, по какъв начин да бъдат непокътнати търпими цените на горивата и по какъв начин да се развива стопанската система.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР