Служебният министър на здравеопазването д-р Асен Меджидиев прие поста от

...
Служебният министър на здравеопазването д-р Асен Меджидиев прие поста от
Коментари Харесай

Служебният здравен министър ще подготвя системата за посрещането на по-тежка COVID ситуация

Служебният министър на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев одобри поста от професор Асена Сербезова и разгласи непосредствения си приоритет:

Двамата разискаха водещите цели и планове, които са основни за бранш „ Здравеопазване “. „ Поех голямата отговорност да приема поста длъжностен министър на опазването на здравето, въпреки и с стеснен във времето небосвод. Гарантирам, че ще продължа положителните начинания, които са стартирани от екипа на проф. Сербезова. Ще слага реалистични цели, с реализацията на които да се случат потребни промени както за съсловието, по този начин и за пациентите “, съобщи министърът на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев. Той акцентира, че задача пред екипа му ще бъде и подготовката на здравната система за посрещане на възможна по-тежка COVID-ситуация, оповестяват от отрасловото ведомство.

От своя страна проф. Асена Сербезова връчи на доктор Меджидиев доклада за свършеното от екипа ѝ през миналите 7 месеца, както и лист със стартираните планове. Тя акцентира, че основно за българските жители е продължаването на дигитализацията в бранш „ Здравеопазване “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР