Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви в Денят

...
Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви в Денят
Коментари Харесай

Сензация? Министър разкри кой ще управлява България

Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов ", че в идващите седмици чака да излязат резултатите от разработки против съществени политически играчи, стояли доста високо в страната, които и в този момент са част от политическия живот.

Демерджиев означи, че при Бойко Рашков войната сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата е била война на думи, в резултат на която са били блокирани всички досъдебни производства, които е намерил в министерството.
-->
В " Денят стартира с Георги Любенов " Иван Демерджиев не изключи опцията за нов мандат на служебно държавно управление, като означи, че това зависи от парламентарно показаните партии. Той разяснява работата на Министерство на вътрешните работи, като означи, че неправилна и погрешна мантра е повишението на престъпността в страната.

" Алармира се от известно време значително повишение на битовата престъпност, ами значителното повишение пораства с половин % по отношение на миналата година, само че разкриваемостта е повишена 7% ", сподели Демерджиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР