Служебният министър на туризма Илин Димитров направи обръщение по повод

...
Служебният министър на туризма Илин Димитров направи обръщение по повод
Коментари Харесай

Илин Димитров към екскурзоводите: В условията на тежки кризи, вие полагате усилия!

Служебният министър на туризма Илин Димитров направи послание във връзка Международния ден на екскурзовода – 21 февруари . Той поздрави гилдията с нейния професионален празник и изрази признателността на ведомството за полагания труд. 

„ В изискванията на поредност от извънредно сложни спешни години за туризма в международен мащаб и у нас, които доста тежко засегнаха работа на екскурзоводите, благодарим за напъните, които положихте и продължавате да полагате, с цел да оставяте отлични усещания и позитивен спомен за България от визитите на гостите на нашата страна “ , уточни той. И добави:

„ Оценяваме значимото място на екскурзоводите в туристическата екосистема и благодарим за напъните Ви да представяте изключителното естествено и културно завещание на нашата страна по най-хубавия вероятен метод, че споделяте знанията си и изразявате пристрастеността си в работата си. “

Той изрази вяра, че екскурзоводите още веднъж ще бъдат усмихнатото и приветливо лице на българския туризъм тази година и тя ще им донесе повече пътешественици, искащи да открият България.

„ Вашата работа като посланици на дестинация България и напъните Ви са високо ценени “ , безапелационен бе министърът. 

Развитието на туристическия бранш в България, задържането на нашите обичайни посетители и привличането на нови е задача на всички заинтригувани страни .

„ Аз и моят екип показваме поддръжка и предпочитание да продължим да работим взаимно в условия на деен разговор с професионалните организации на екскурзоводите. Оставаме в подготвеност за намиране на решения на всички провокации, пред които времето и събитията ни слагат “ , разгласи още Илин Димитров. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР