Служебният министър на спорта - Андрей Кузманов, даде пресконференция, на

...
Служебният министър на спорта - Андрей Кузманов, даде пресконференция, на
Коментари Харесай

Служебният министър скочи на ЦСКА: Не плащат нищо на държавата за "Българска армия"

Служебният министър на спорта - Андрей Кузманов, даде конференция, на която съобщи, че държавното сдружение " Сердика спортни парцели " е пред банкрут и виновността за това е на българския гранд .
Говорейки пред публицисти, Кузманов сподели, че " армейците " не заплащат своя дълг към страната за използването на стадион " Българска войска " и комплекса в Панчарево:
" Следващата седмица, може би, ще забележим какво ще вършат ЦСКА... този път ние ще ги поканим. За следващ път... въпреки всичко ще ги поканим. Да забележим какво желаят ", съобщи министърът, който добави, че несъбраните вземания на " Сердика спортни парцели " са на стойност 4 милиона лв., от които 98% се дължат от клуба от Борисовата градина.
" Ще Ви кажа, че по въпроса със отговорностите на ЦСКА към " Сердика спортни парцели " няма никакво оживление. С тези загуби и парите, които дължат, това сдружение не може по този начин да продължава да седи и да чака. 98% от загубите на това сдружение са от ЦСКА. Трябва някакъв проект за излекуване ", безапелационен бе Андрей Кузманов.
Преди броени дни на спортния комплекс " Червено знаме " в София породи пожар и незабавно се появиха версии за случилото се ( ).
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов пък насочи нова порция остри мнения към страната и БФС и !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР