Служебният министър на регионалното развитие Иван Шишков ще поиска конкретни

...
Служебният министър на регионалното развитие Иван Шишков ще поиска конкретни
Коментари Харесай

Министър Шишков не е доволен от довършителните работи по интерконектора с Гърция

Служебният министър на районното развиване Иван Шишков ще изиска съответни периоди от изпълнителя на газовата връзка с Гърция за довършителните действия. Той и началникът на ДНСК арх. Деляна Панайотова инспектираха напредъка по спомагателните стадии на газоизмервателната станция край Стара Загора, заяви БНР.

При визитата си на обекта край старозагорското село Малко Кадиево служебният министър установи, че липсва прогрес по довършителните действия. По-специално Иван Шишков означи неналичието на спомагателен път към газоизмервателната станция и на авариен оптичен кабел. Той не регистрира прогрес и по противоерозионните ограничения по трасето, с които изпълнителят на интерконектора е претрупан.

Служебният министър акцентира, че установените неналичия нямат отношение към действието на газовата връзка, само че означи, че страната държи спомагателните стадии да бъдат извърши, заради което ще бъде признат явен график.

Във вторник ще бъде извършена среща в Министерството на районното развиване, в границите на която Иван Шишков ще сложи съответни периоди на частната компания. " Ще са такива, които да не ги притискат, само че в същото време с това държим всичко да бъде свършено ", означи министърът.

Иван Шишков увери, че ще упорства пътищата в близките села, развалени вследствие на тежката техника, ангажирана с построяването на интерконектора, да бъдат възобновени.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР