Служебният министър на културата проф. Велислав Минеков е подал официални

...
Служебният министър на културата проф. Велислав Минеков е подал официални
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Заплашват с убийство министъра на културата

Служебният министър на културата проф. Велислав Минеков е подал публични тъжби до Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата поради опасност за ликвидиране около абсурда с тютюневите хранилища в Пловдив, научи извънредно Lupa.bg от меродавен източник.

В изявление за проверяващия уебсайт „ Биволъ “ служебният министър на културата споделя каква е ролята на ГЕРБ в Пловдив и „ спонсорите “ им – притежатели на групата компании към Винпром „ Пещера “ в разрушаването на приетите за монументи на културата тютюневи хранилища.

Проф. Велислав Минеков споделя и за обява в пловдивски новинарски уебсайт, който по негова информация е обвързван със притежателите на складовете. 

“От този материал разбираме какъв брой потребни са тези сривания и какъв брой нездравословен съм аз като министър, защитаващ историята и националната култура… “, споделя професорът.

„ Но в едно изречение има едно нещо доста необичайно: там се споделя, че е трябвало да бъда убит. Точно това, което чувате, само че вижте, по знамение още не съм убит “.

Според министъра, и в този момент за следващ път нямало да бъде сплашен: „ Напротив, аз по този начин още повече буйствувам и ставам по-действен “.

Той твърди, че ни минимум не се тормози за сигурността си. Но е уведомил полицията, приготвя и сигнал до прокуратурата вэв връзка с отправените закани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР