Служебният кабинет не ни е опонент. За нас винаги над

...
Служебният кабинет не ни е опонент. За нас винаги над
Коментари Харесай

Андрей Гюров, ПП: Оставихме държавата със силен фиск и стабилна икономика. На вота ще сме първи

Служебният кабинет не ни е конкурент. За нас постоянно над всичко е стоял националният интерес. Това, което сме оставили като завещание, е извънредно постоянен фиск и положително икономическо положение на страната.

Това съобщи Андрей Гюров от " Продължаваме промяната " в ефира на БТВ.

Той бе безапелационен, че не желае да влиза в полемика за чистки и политически назначения. " Ние не мислим в тези параметри, ние търсим фрагменти, които са най-добре готови и подобаващи за даден пост ", изясни той и добави, че промяната на фрагменти би трябвало да е, с цел да са спокойни българите.

" Направихме първите най-важни стъпки в битката с корупцията, а точно освобождението на границата на " Капитан Андреево ", акцентира Гюров.

" Политическа партия е единствената политическа мощ, която може да докара убеденост и успокоение на жителите, че страната отива в вярната посока. Крайно време е да загърбим прехода, да загърбим джипката и да минем към една съвременна и разрастваща се страна ", уточни той.

" Правителството Петков съумя да откри 7 танкера с газ, които биха задоволили потребностите на всички топлофикации, успяхме да намерим и два слота, цената бе с 30 $ по-ниска от пазарната. Не ни доближиха няколко дни, с цел да подсигурим всички слотове за танкерите. Служебният кабинет можеше да довърши това, вместо да основава спешни щабове и да всява ужас в обществото. България би трябвало да диверсифицира пазара. Единият вид е да се добива газ и на наша територия, би трябвало да се търси такава опция. Когато това става, постоянно в сходство в ограниченията за отбрана на природата и на популацията. Трябва да вървим в посока България да е самостоятелна от външни фактори, а не като Борисов да се въртим като ветропоказател. Трябва да имаме сигурни доставки, по-ниска цена. Газпром е нерешителен снабдител ", счита Андрей Гюров.

На въпрос за какво Лена Бориславова и Яна Балникова се отхвърлят от листите, Гюров съобщи, че всеки един човек, които е бил част от екипа, остава част от идеята. Сигурен съм, че и двете в един миг ще се включат още веднъж, сподели още той.

Андрей Гюров бе безапелационен, че социологическите изследвания им дават доста близки проценти до тези на ГЕРБ. " Мисля, че отново ще сме първа политическа мощ ", убеден е той.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР