Служебният кабинет е активен участник в предизборната кампания и то

...
Служебният кабинет е активен участник в предизборната кампания и то
Коментари Харесай

Явор Божанков: Служебният кабинет работи в полза на ГЕРБ и ДПС


„ Служебният кабинет е деен участник в предизборната акция и то в интерес на ГЕРБ и Движение за права и свободи “. Това сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ Явор Божанков от Българска социалистическа партия.

По думите му служебното държавно управление „ Донев “ се кани да остане на власт дълго.

„ Ясно е, че ГЕРБ даже да завоюват изборите няма да ръководят. Те са в изолираност, сътрудник нямат и няма и да имат. Затова служебният кабинет се гласи за по-дълго ръководство, по тази причина сменят освен хора по върха, а и на най-ниско равнище, т.е. тези хора овладяват страната “, посочи социалистът.

Според него „ задкулисието “ желае да придвижи модела на служебния кабинет в един предстоящ постоянен, който ще нарекат „ кабинет на националното избавление “. Затова ще се опитата да сменят и управлението на Българска социалистическа партия, с цел да сложат ръководител, който ще вкара партията в тази настройка.

„ Това е сюжет от деветдесетте години, сценаристите са едни и същи и не оферират нещо ново “, добави Божанков.

Той разяснява и договарянията с „ Газпром “ за обновяване на доставките на синьо гориво: „ Служебният кабинет отхвърли танкери с полутечен газ, потвърдено забави връзката с Гърция и отива на договаряния с „ Газпром “ безусловно със събути гащи. Оставете тук русофили и русофоби и геополитика. Как отиваш на договаряния, когато другата страна знаят, че си опрян до стената? “
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР