Ръководството на Областното пътно управление във Варна е отстранено заради

...
Ръководството на Областното пътно управление във Варна е отстранено заради
Коментари Харесай

След фаталната катастрофа с НСО: Защо преасфлатираха отсечката?

Ръководството на Областното пътно ръководство във Варна е отстранено поради ремонт на сектора, на който предишния четвъртък катастрофира автомобил на НСО. В него беше и някогашният министър председател Кирил Петков.

При пътния случай почина лидерът на другия автомобил, а спътничката му към момента е в болница.

На мястото на злополуката си проличава, че е положен нов асфалт. По информация на хората, работещи наоколо, преасфалтирането е станало в неделя.

 Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор  Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор

Според водачи, пътуващи всекидневно, ремонтът не е бил незабавен, защото не е имало дупки в правата.

Пострадалата към момента е в реанимация

Служебният министър председател Димитър Главчев разпореди незабавна инспекция и изиска пояснение от министъра на районното развиване и благоустройството за какво секторът е преасфалтиран.

От регионалната администрация оповестиха, че ремонтът е бил деклариран при започване на април, а е почнал от 13 май. Все още не е ясно дали преасфлатирането ще попречи на следствието на аргументите за злополуката.

Инцидентът с кола на НСО, в която е бил и съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, стана на 16 май в 17:30 часа на изхода на Аксаково към Добрич. 

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР