Служебният екоминистър Асен Личев отмени предишно решение на Министерството на

...
Служебният екоминистър Асен Личев отмени предишно решение на Министерството на
Коментари Харесай

Ще трябва да има екологична оценка на Плана за възстановяване - колко ще го забави това?

Служебният екоминистър Асен Личев анулира предходно решение на Министерството на околната среда и водите (МОСВ), с което е преценено, че за декларирания и резистентност на Република България не е належащо осъществяване на процедура по екологична оценка.
След като прегледа постъпили тъжби от неправителствени организации, министърът направи инспекция по случая и реши, че са налице учредения за отдръпване на решението за неналичието на нужда от осъществяване на процедура по екологична оценка, оповестяват от Министерство на околната среда и водите.
 Неправителственият бранш с остри рецензии към Плана за възобновяване Неправителственият бранш с остри рецензии към Плана за възобновяване
Бюджетната комисия ще изпрати стенограмите от дебатите по Плана за възобновяване и резистентност за сведение в Брюксел, заяви председат...
Всъщност, най-яркият жалител е общинският консултант на " Демократична България " в София. Неговата тъжба беше против решението на Министерство на околната среда и водите да не подложи проекта на екологична оценка и оценка за съгласуемост с задачите на Натура 2000.
Новото решение евентуално още повече ще забави подготовката за изпращане на проекта за утвърждение в Брюксел., само че целесъобразният беше 30 април.
По-рано през днешния ден, служебният вицепремиер Атанас Пеканов насочи рецензии към проекта, като сподели, че той в действителност не е подготвен - от техническо естество, както и че не е задоволително упорит. Какво сподели Пеканов -!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР