Службите проверяват служителите, които поправят дефектиралите машини. Това обясни в

...
Службите проверяват служителите, които поправят дефектиралите машини. Това обясни в
Коментари Харесай

Тодоров, „Сиела Норма“: Службите проверяват служителите, които поправят дефектиралите машини

Службите ревизират чиновниците, които поправят дефектиралите машини. Това изясни в предаването „ Твоят ден” на NOVA NEWS Веселин Тодоров, шеф на компанията, която доставя машините за изборите. Гаранционната поддръжка, с която е ангажирана компанията, става не по време на вота, а преди този момент, изясни той.

По думите му за идните избори връзката с ЦИК, с цел да се направи профилактика на дефектирали машини, към този момент е почнала. Самата профилактика обаче - още не. „ Когато някой нещо би трябвало да прави, той би трябвало да бъде тестван от всички скужби – Министерство на вътрешните работи, ДАНС ", уточни Тодоров.

Той позволява, че чиновниците се ревизират за досиета в службите. " Те не ни дължат пояснения –казват: " Този - да, този - не ". Ако са те спрели с 0,5 промила, примерно, това ти се записва някъде и може да бъде решено, че ти си не доста многообещаващ, в случай че си разрешаваш да караш пил ", описа Тодоров и посочи, че предходната година са били проверявани 3, 4 пъти.

" Проверката се чака да стартира до дни, то е в ресора на службите. Предполагам в ресора на министър Демерджиев ", сподели още шефът на компанията.

Машините са толкоз, колкото имаше и преди, добави той: „ Ако в миналото Народното събрание реши да се работи еднотипно и в дребните обитаеми места, където са дребните секции, биха могли да закупят още към 2000 машини, с цел да се покрият и секциите с под 300 гласоподаватели. Но това е тематика за идващия парламент, в случай че изобщо на някой му е значимо ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР