Службата за сигурност на Украйна (ССУ) повдигна задочно обвинения срещу

...
Службата за сигурност на Украйна (ССУ) повдигна задочно обвинения срещу
Коментари Харесай

Украйна задочно повдигна обвинения срещу Александър Дугин

Службата за сигурност на Украйна (ССУ) повдигна задочно обвинявания против ръкводителя на прокремълската интернационална организация " Евразийско придвижване " Александър Дугин, широкоизвестен като един от основните идеолози на концепцията за така наречен Руски свят, съобщи Укринформ, като се базира на известие в " Телеграм " на ССУ.

В известието се споделя, че Дугин е " един от основните идеолози на нападателната политика и геноцида на Русия против украинския народ ".

" В многочислените си изявления и изявления той към този момент 10 години отхвърля съществуването на Украйна като суверенна страна и приканва към въоръженото й завладяване от съветските войски ". Освен това, съгласно изказванията на следствието,  по общо мнение той пропагандира за заличаване на гражданската инфраструктура на Украйна.

В началото на пълномащабната съветска инвазия в Украйна Дугин беше един от първите, които я поддържаха и оправдаха военните закононарушение против Украйна.

Българска телеграфна агенция
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР