Слуховете са верни – Карли Клос очаква първото си дете.28-годишната

...
Слуховете са верни – Карли Клос очаква първото си дете.28-годишната
Коментари Харесай

Карли Клос показа бременното си коремче - slava.bg

Слуховете са правилни – Карли Клос чака първото си дете.

28-годишната моделка удостовери новината, показвайки бременното си коремче в обществените мрежи. Във вторник тя показа, на което е облечена с черен сутиен и оранжеви панталонки, като по никакъв метод не крие щастливото събитие. „ Добро утро, здравей, бебе “, шепне Клос преди да завърши с въздушна целувка към камерата.

Това ще е първо дете за Карли и брачният партньор ѝ Джошуа Къшнър, който е брат с Джаред Къшнър – брачен партньор на Иванка Тръмп. Това значи, че бебето на Клос ще бъде братовчед с трите деца на дъщерята на Доналд Тръмп. Въпреки роднинската връзка, Карли тази година избра да гласоподава за Джо Байдън на президентските избори в Съединени американски щати. Звездата даже показа фотография, на която носи защитна маска с името на демократа, като насърчи хората да гласоподават и сподели, че клони към синята част от обществото.

Колежките на моделката побързаха да изразят своето благополучие в мненията под клипа. Ашли Греъм, Лили Олдридж, Ирина Шейк и Камерън Ръсел поздравиха Клос за бременността и ѝ пожелаха всичко да мине леко. Емили Ратайковски, която се включи в мненията, също чака своето първо дете със брачна половинка си Себастиян Макклард. Двамата обаче оповестиха, че няма да оповестяват пола на бебето, тъй като ще го оставят то единствено да реши по какъв начин да се дефинира.

„ Няма да знаем пола до момента в който детето ни не навърши 18 и тогава то ще ни каже единствено “, споделя Емили. Що се отнася до Карли и Джошуа, те също не са оповестили дали чакат момче или момиче. Преди месец двамата отпразнуваха втората годишнина от сватбата си, публикувайки благи послания в обществените мрежи. „ Всеки ден се влюбвам от ден на ден и повече в теб “, написа Клос.

През април 28-годишната моделка съобщи, че Джошуа е нейният най-хубав другар и сродната ѝ душа. „ Не знаех, че мога да обичам някого по този метод “, споделя Клос. Тя и Джошуа се срещат преди 8 години, когато звездата е единствено на 19. Именно по тази причина Карли счита, че брачният партньор ѝ ѝ е оказал помощ да израсне и да се трансформира в дамата, която е през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР