Слуховете около бъдещето на Усман Дембеле продължават, въпреки че младият

...
Слуховете около бъдещето на Усман Дембеле продължават, въпреки че младият
Коментари Харесай

Дембеле поискал трансфер, Барса го включва в плана за Неймар

Слуховете към бъдещето на Усман Дембеле не престават, макар че младият френски нападател избави каталунците в събота, вкарвайки изравнителното попадение в дербито с Атлетико Мадрид (1:1). Според днешните информации Дембеле е помолил клуба за трансфер през януари. Интерес към него демонстрират Ливърпул и Арсенал, само че съгласно последната версия някогашният състезател на Борусия (Дортмунд) няма да има опция на този стадий да опита шанса си в Прeмиър лийг. Причината за това е, че от " Камп Ноу " ще се опит да включат Дембеле в задачата за връщането на Неймар в Барселона. За тази опция се приказва много в Каталуня напоследък, като съгласно слуховете бразилецът на няколко пъти се е предложил на някогашния си клуб. Ръководството на испанския първенец също е отворено към това и към този момент се мисли по какъв начин Неймар може облече фланелката на Барса още през януари.

Според Goal.com двата клуба към този момент даже са провели предварителни диалози за оформянето на сходна оферта, в която да бъде включен Дембеле.

Наскоро френският нападател пропусна подготовка на тима, като уточни като причина за това стомашно неразположение, което е имал. Впоследствие AS осведоми, че Дембеле е играл цяла нощ видеоигри със свои другари и по тази причина не е съумял да отиде в точния момент за тренировката. След това той бе изваден от групата за дуела с Бетис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР