Случвало ли ви се е през лятото да откъснете отлично

...
Случвало ли ви се е през лятото да откъснете отлично
Коментари Харесай

Има ли бъдеще студеният чай? О, да, нарича се FUZETEA

Случвало ли ви се е през лятото да откъснете чудесно узряла праскова непосредствено от дървото и да я вкусите незабавно, откакто сте я полели с вода, с цел да я измиете? Помните ли оня миг, в който свежите капки допират мъхестата кора на сочния плод, а небцето усеща свежестта на цялостната със наслада и сок вътрешност? Точно това е страстта, заключена във всяка глътка FUZETEA.

Студен чай от ново потомство, този в действителност неочакван артикул на Coca-Cola бе показан по време на бутиков лоундж в Цюрих, където се състоя и формалната европейска премиера на напитката, която се оказа същински шлагер на пазарите в Америка и Азия. Защо хората полудяха по FUZETEA? Отговорът е в съставките! Просто FUZETEA се ражда след изключителна селекция на най-фините чаени листенца, които се берат от особено подбрани плантации, а усетите на другите типове леден чай се миксират от блендери, които прибавят щипка разкош в класическите усети.



И какво се случва, когато зеленият чай среща усета на мангото и лайката? Студен чай, който носи духа на бъдещето. Всъщност името на FUZETEА е въодушевено от фюжън кухнята и майсторството да се комбинират привидно несъвместими съставки в името на усета, който изнeнадва и радва сетивата ни. Затова и от Coca-Cola вземат решение да основат в действителност нов артикул, който надалеч надвишава рамките на безалкохолна напитка, трансформирайки студения чай в едно гурме наслаждение за напреднали.

Черен чай с праскова и хибискус? Да, може да съществува такава композиция. Фюжън концепциите на компанията обаче не свършват до тук. В Цюрих те показаха и нежна бленда на зеления чай с лимон и лимонена трева, а черният чай с манго и ананас в действителност провокира свежа страст с всяка своя глътка.



FUZETEA е с понижено количество калории и е подсладен с дестилат от стевия в отговор на възходящите условия на потребителите за артикули с понижено наличие на калории, споделят от Coca-Cola.



По време на формалната европейска премиера на напитката в Цюрих участва и Брайън Смит, президент на Coca-Cola за Европа, Близкия Изток и Африка (регион EMEA). „ Вкусовете на потребителите се развиват бързо, изключително когато става дума за по-младото потомство. Те търсят от ден на ден разнородни питиета, търсят артикули, които дават отговор на другите им потребности, настроения и моменти. Европейското лансиране на FUZETEA е извънреден късмет за нас да предоставим нови, по-отличителни и даже непредвидени усети, основани от нашите специалисти по научноизследователска и развойна активност особено в сходство с европейските желания. Това демонстрира, че сме гъвкави като компания, с цел да предоставим артикули с превъзходен усет, които потребителите да заобичат “, показа той пред гостите на бутиковото събитие.



Представянето на FUZETEA в цяла Европа се случва в важен за Coca-Cola миг, когато компанията е в развой на одобряване като производител на изцяло портфолио от разнородни питиета, давайки на хората също така, което желаят, и това, от което се нуждаят. Coca-Cola разгласи, че понижава захарта и калориите в множеството от своите артикули, като ще предлага от ден на ден питиета с добавена стойност и изгоди за храненето и хидратацията.

Сред виновните задължения на Coca-Cola за Европа е и намаляването с 10% на захарта и калориите в напитките до 2020 година В България компанията разгласи още по-амбициозни цели, като в идващите две години ще понижи калориите в цялото си портфолио с близо 20%. Това ще бъде реализирано посредством предлагането на нискокалорични разновидности на съществуващите марки и въвеждането на нови категории питиета с ниско или нулево наличие на калории, каквато е и марката FUZETEA. Същевременно Coca-Cola поддържа настоящите рекомендации на няколко водещи здравни институции, измежду които Световната здравна организация (СЗО), че хората би трябвало да лимитират количеството на добавена захар до не повече от 10% от общия дневен банкет на калории. За тази цел компанията ще предлага и все по-малки и по-удобни опаковки, тъй че да улесни умерената консумация и да подкрепи осведомения избор на потребителите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР