Случвало ли ви се е някой да каже, че ви

...
Случвало ли ви се е някой да каже, че ви
Коментари Харесай

Какво означава, когато някой ви сънува

Случвало ли ви се е някой да каже, че ви сънува? Сигурни сме, че да. Сънищата са ненапълно мистерия, само че имат ли те значение в действителния живот? И какво значи, когато някой ви сънува?

Представете си следното: Събуждате се една заран, протягате се и грабвате телефона си. В него има известие от другар: „ Хей, нощес сънувах чудноват сън с теб! Бяхме във СПА комплекс, ти се опитваше да скочиш с парашут от покрива! “

Освен че се чудите дали приятелят ви не е прекалил със сладкото в среднощ, това провокира мисъл: какво значи, когато някой сънува за вас? Сънищата постоянно са били обект на интриги. От античните цивилизации до разказите на баба ви за чая – всеки има своя визия за тях.

 infomax-logo-50-15-HW

Но в действителност ли, когато някой ви сънува, това е връзка сред душите или просто повтаряне на мозъка късно през нощта?

Докато през днешния ден сме капризни от науката на магнитно-резонансните апарати и напредналите неврологични проучвания, при нашите предшественици не е било по този начин. Те е трябвало да разчитат на вътрешен глас, наблюдаване и от време на време на доста въображение, с цел да разгадаят какво значи, когато някой ви сънува.

И по този начин, дано се разходим по сънищата на предишното и да опитаме да си отговорим на въпроса какво значи, когато някой ви сънува.

Източна вероятност

Изтокът, със своята голяма плетеница от култури и обичаи, постоянно преглежда сънищата като тайнствен мост сред съзнателния и несъзнателния свят. Когато се появите в нечий пейзаж от сънища, това може да значи идна, непланирана среща. Изненадваща среща в кафенето или конфликт в парка? Обвинете за това съня!

Откъм закачливата страна на тълкуванията обаче сънуването на някого от време на време загатва за неизплатени задължения. Така че, в случай че другар каже, че ви е видял в съня си, като се изключи че ще се насладите на галактическата връзка, това може да е и лек повод да върнете книгата, която сте взели назаем.

Западен фолклор

Придвижвайки се на запад, интерпретациите получават занимателен поврат. Сънищата, които се коренят както в мистиката, по този начин и в ежедневните събития, постоянно са на границата сред неземното и земното. Ако някой ви сънува, това може да е предвестител на зараждаща се романтика или непредвидена среща. Любовта може да витае във въздуха, а може би е просто ароматна последица от разлят нощес чай. При сънищата постоянно е мъчно да се дефинира!

Древни тълкувания

Ако се върнем още по-назад във времето, античните ни сътрудници, като римляните, са имали свои лични тълкувания. Ако някой ви сънува по калдъръмените улици на античен Рим, това може да значи, че просперитетът чука на вратата ви. Или може би са видели във вас духа на гладиатор, подготвен да се бори с провокациите на живота. Така или другояче, в случай че някой ви сънува се е считало за кимване от космоса, което подсказва, че ориста ви чака да се развие.

 ви сънува Какво значи, когато някой ви сънува

Популярни вярвания

Науката и нейните комплицирани машини са свършили фантастична работа в разгадаването на доста загадки на Вселената. Но когато става въпрос за загадъчния свят на сънищата, старите вярвания към момента са настоящи. Сърцето постоянно има своите аргументи, които разсъдъкът не познава, и тези вековни тълкувания, макар възхода на науката, не престават да омагьосват мнозина.

Връзка на душите

Съществува една трогателна концепция, че сънищата служат като мост сред душите. Когато някой ви сънува, това може да е удостоверение за дълбока връзка, която съществува сред вас и този човек, без значение дали е приета или не. Това може да значи споделени прекарвания, страсти или даже неразрешени напрежения. Някои даже считат, че царството на сънищата разрешава на душите да поддържат връзка, предавайки послания за обич, блян или помиряване.

Предчувствие или дежавю

На всички ни се е случвало да преживеем тези изтръпващи моменти, когато дадена обстановка ни се коства ужасно позната, предизвиквайки чувство за дежавю. Дали това е предусещане, което сме видели в съня си? Или може би мозъкът ни си играе с нас? Вярването, че сънищата служат като прозорци за вероятни бъдещи събития, е доста остаряло. Някои хора се кълнат в предчувствията си, провокирани от сънищата, и приписват решения, които трансформират живота им, на видения, които са видели по време на сън.

 ви сънува Какво значи, когато някой ви сънува

Символика и архетипи

Смята се, че избрани фигури в сънищата, които се допират до груповото несъзнавано, носят универсално значение. Ако някой ви сънува, вие може да представлявате архетип – може би воин, ментор или даже лъжец. Тези знаци проникват надълбоко в споделените човешки прекарвания и страсти.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР