Случвало ли ти се е да забележиш, че лицето на

...
Случвало ли ти се е да забележиш, че лицето на
Коментари Харесай

ПЕТ златни правила за перфектното слагане на фон дьо тен

Случвало ли ти се е да забележиш, че лицето на приятелката ти е по-тъмно от врата й? Доста неприятно, нали? Още по-ужасно е самата ти да си в тази обстановка, която най-малко един път ни се е случвала на всички. Фон дьо тенът е особена територия, която ни предизвика към много неточности, а единственият път към това да ги избегнем е да разпознаваме главните неточности.

Ето ги и тях:
Не подготвяш кожата си
Без подготовка на кожата ти, декор дьо тенът ти няма по какъв начин да наподобява добре. И, повярвай ни, нямаме поради единствено да сложош основа за грим или да нанесеш омекотяващ крем за лице – подготви кожата си със усърдие. Тоест: още от предната вечер се увери, че си свалила целия си грим и си измила лицето си с почистващ гел, който да отстрани и последните следи от макиаж. Също е значимо да ексфолираш кожата си най-малко един път в седмицата и това би трябвало да се трансформира в бюти обред номер 1 за теб. След като си направила всичко това нанеси овлажняващ крем, както на лицето, по този начин и на шията ти и изчакай няколко минути, с цел да може кожата ти да го попие напълно.

Не избираш верния цвят и текстура
В макиаж света към този момент има толкоз доста артикули, текстури и нюанси и толкоз трикове за намирането на съвършения звук за теб, че да използваш неверен цвят декор дьо загар е неприемливо. Ето – в случай че да вземем за пример имаш по суха кожа, формулите, които оставят непрозрачен свършек или тези с доста компактно покритие не са положителни за теб. Те подхождат на хубавици с по-мазна кожа, които пък би трябвало да заобикалят прекомерно течните декор дьо тени. Що се отнася до верния цвят – постоянно гледай декор дьо тена, допирайки го до врата ти, а не до лицето.

Избираш своя грим на неверна светлина
Осветлението в козметичните магазини не постоянно е положително за подбирането на идеалния за твоята кожа декор дьо загар. Луминисцентните лампи от време на време вършат кожата ни да наподобява по-жълта или малко по-сива и в случай че се заблудиш изпробвайки артикул на такава светлина, то бъди сигурна, че ще закупиш неверен декор дьо загар. Колкото и да е необичайно вземи декор дьо тена и отиди до допустимо най-добре осветеното от естествена светлина място в магазина и там направи преценка без неточност.

Разнасяш го погрешно
Няма по-неприятно нещо от неприятно размазан декор дьо загар, които не се слива добре с линиите на челюстта ти. За да си подсигуриш съвършен свършек, размазвай продукта с гъбичка, бюти блендър или с четка основана особено за декор дьо загар.

Пропускаш да нанесеш фиксиращ артикул
Колкото и да е добър декор дьо тенът ти той има потребност от фиксация, с цел да резервира хубостта си оптимално дълго. Набави си фиксираща пудра и леко докосни четката си в нея и по-късно мини по лицето си. Комбинацията сред добръ дон дьо загар и тъкмо толкоз добра фиксираща пудра ще ти обезпечи хубав макиаж през целия ден или вечер.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР