Случва се футуризация на политиката, нещо като примитивните религии –

...
Случва се футуризация на политиката, нещо като примитивните религии –
Коментари Харесай

Харалан Александров: В политиката оцеляват добрите актьори като Борисов

Случва се футуризация на политиката, нещо като примитивните религии – има добър и неприятен воин, ламя, от време на време с няколко глави. В нашата ера се опитахме да създадем политиката рационално занятие. Сега се връщаме обратно. Това сподели в предаването "120 минути " по БТВ общественият антрополог Харалан Александров във връзка интензивността в обществените мрежи на търсения предприемач Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, на който са повдигнати 18 обвинявания за разнообразни закононарушения и който неотдавна разгласи, че ще прави политически план.

Нашата приказка в последно време стана много готическа, мрачна, всеки се пробва да изкара другия неприятен воин, а да се показа като добър. Това е много притеснително, тъй като предизвиква регреса и хората много по-трудно се ориентират. Метафората става централен конструкт за разбирането. Живеем в един все по-приказен свят, уповавам се да се оправим, съобщи Александров.

Плевнелиев: От октомври на Борисов ще му е доста мъчно

Поведението на политическите артисти и на огромните групи все по-трудно е бъде ръководено с рационално мнение, означи той.

В политиката оцеляват тези, които са положителни артисти. В това отношение добър образец е нашият министър председател Борисов. Нищо чудно в идващите години да го забележим в още едно-две превъплъщения, сподели още Харалан Александров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР