Случилото се на Шипка беше абсолютно недопустимо, това беше пробив

...
Случилото се на Шипка беше абсолютно недопустимо, това беше пробив
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Случилото се на Шипка е пробив в сигурността

Случилото се на Шипка беше безусловно неприемливо, това беше пробив в сигурността, сподели през днешния ден пред публицисти министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер.

По думите му обстановката точно на 3 март, когато бяха хвърляни снежни топки по премиера Кирил Петков, е била рискова освен за министър-председателя, само че и за останалите публични посетители, както и за присъстващите представители на Българската черква, почетния строй и деца, предава Българска телеграфна агенция..

За мен това е пробив в сигурността, който касае освен НСО, а и регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, както и ДАНС, изясни Лорер.

Той уточни, че чака сериозен разбор от службите по какъв начин е допустимо да се стигне до такава обстановка, изключително като се има поради, че снежните топки биха могли да бъдат напълно разнообразни неща. Преди да има оставки обаче, бих желал да се каже кой е виновен за пробива в сигурността и какво би трябвало да се направи, с цел да не се повтаря, заключи Лорер.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР