Случи се. Стойчо Младенов от днес ще работи за ФК

...
Случи се. Стойчо Младенов от днес ще работи за ФК
Коментари Харесай

Без ЦСКА не се живее, но с ЦСКА в кръвта се умира... Нали така, г-н Младенов?

Случи се. Стойчо Младенов от през днешния ден ще работи за ФК ЦСКА 1948. Всички знаем за какво драмата е толкоз огромна за почитателите на ЦСКА. Все отново Младенов БЕШЕ икона за тях, една от най-знаковите фигури в историята на " армейския " клуб, институция, легенда, голям любим. БЕШЕ... Сега болшинството от обичащите ЦСКА са обединени в едно мнение - Младенов е минало за тях. Представям си какво им е в сърцата на тези хора. Но, това е ситуацията - живеем в такива време, живеем в и за комерсиалното. Разбира се, има и изключения. Но те са доста малко. Едно време е било друго. Хора като Манол Манолов, Крум Янев и други дадоха живота си за ЦСКА и в никакъв случай не предадоха клуба, който ги направи велики футболисти. Янев до последно беше с ЦСКА, пътуваше из Европа, гледаше тима даже качил се на... резервоар за отпадък.
 Снимка 519556
Източник:

Аз в действителност не разбирам държанието и изявленията на някои футболни хора. Като Стойчо Младенов. Който през днешния ден по този начин и не пожела да ми отговори на въпроса кой е ЦСКА с 31 трофеи и за кой ЦСКА вкара на Ливърпул. Всички помним какво говореше, когато беше треньор на " армейците " за финален път в своята кариера. Всички помним фразите му през годините. Които също му помогнаха в треньорството. Може би главно поради тях беше връщан толкоз пъти отпред на ЦСКА. Ама футбол и триумфи със сърцераздирателни думи не се реализират. Някои ще кажат, че точно Младенов донесе последните 2 трофеи на отбора като ментор. Така е. Също по този начин лепна най-големите петна в историята на ЦСКА в Европа - Мура и Зимбру. А за какво не и Торпедо от Москва. Дали усеща виновност за банкрута на остарялото сдружение? Той няма юридическа виновност, само че дали усеща най-малко малко морална такава? Морал? Извинявам се, след днешната му конференция май употребявам думата не на място.

Има митове и " митове ". Има хора и Човеци. Последните обичат същински и до края на живота си. Историята ще започни тях. Знаете ли, че около угрозата от банкрут Димитър Пенев се е отказал от над 200 000 лв. дължими му пари в името на ЦСКА? Знаете ли, че от голяма сума се е отказал Мартин Петров? Който за последния си престой на " Армията " е взел има-няма две заплати. Знаете ли, че на 50 % от чаканите суми се е отказал единственият и несравним Димитър Якимов?
 Снимка 497021
Източник:

Като стана дума за Човеците и същинските митове, те не престават да са на стадион " Българска войска ". Там са най-успелите. Като Христо Стоичков, който не стопира и в този момент да носи популярност на ЦСКА по света. Димитър Якимов е там. Можете да го видите с тима и на пътуванията в чужбина. С черното сакче, шито с конец от едната страна. Едва ли е в цветущо финансово положение, само че не предава, не продава името си и ЦСКА. Петър Жеков също е там. Едва крета Вълшебния стрелец, само че е при ЦСКА. Голмайстор №1 на тима за всички времена! Човекът-ЦСКА също е на " Армията " - Димитър Пенев. И в никакъв случай няма да последва своя племенник, бъдете сигурни. С ЦСКА са Аспарух Никодимов, който и на тези години прави най-точните футболни разбори. Често подлага на критика, само че градивно. Джони Велинов е при " алените ", естествено. Продължава да пази любовта към тима на сърцето си като същински вратар. За образец е, необикновен човек. Жоро Денев също си е вкъщи и няма да излиза на " разходки ". Това са хората. За тях любовта е пред финансите. Други са милионери, а в действителност душевни просяци.
 Снимка 481654
Източник:

Феновете ги боли, само че и това ще мине. Преживяха доста. Минаха през футболния Ад, само че устояха и са зад детската си обич ЦСКА. Безплатно... Не, освен това - те вадят от джобовете си. И тези хора имат право да са най-щастливи, когато купата се завърне на " Армията " до другите 31. Те би трябвало да са най-щастливи, тъй като ЦСКА отново прави пробиви в Европа. Браво, хора! Футболът и ЦСКА са за вас!

Ще завърша по този начин, с една от многото сърцераздирателни изречения, които ни сподели Стойчо Младенов през годините. Тя гласи: " Без ЦСКА не се живее, само че с ЦСКА в кръвта се умира "!. От през днешния ден живеете ли без ЦСКА, господин Младенов? Желая Ви триумф в новата специалност, в новия клуб и в изхранването на фамилията. Другото, голямото, " аленото ", то е с ЦСКА и постоянно ще бъде. Но то към този момент гледа на Вас като на чужд. Човек, каквото самичък си направи, никой не може да му го направи. Не е сърцераздирателно, само че е истина...
 Фенове на ЦСКА желаят звездата на Стойчо Младенов да бъде отстранена от Алеята на славата
Фенове на ЦСКА желаят звездата на Стойчо Младенов да бъде отстранена от Алеята на славата

На стадион " Българска войска "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР