Случи се невъзможното, диви се Hotnews.bg. Слави Трифонов, който обикновено

...
Случи се невъзможното, диви се Hotnews.bg. Слави Трифонов, който обикновено
Коментари Харесай

Слави Трифонов се размекна, направи нещо изумително СНИМКА

Случи се невъзможното, диви се Hotnews.bg. Слави Трифонов, който нормално поддържа връзка с публиката единствено с очи, а от време на време даже не я поглежда, в петък вечер предложения всички фенове да с снимат с него. И то не къде да е, а към неговия бастион-бюрото му.

В едно от последните си излъчвания преди края на шоуто тази седмица, Дългият се появи ненадейно благосклонен и общителен. Той незабавно откликна на молбата на Краси Радков за фото и учтиво предложения всички фенове към него. Не единствено това-Слави се поздрави с част от публиката си и театралничи търпеливо с нея.

От постоянно изнервения и ядосан Слави нямаше и диря, а явно флиртът с публиката ще продължи и в последните издания на шоуто. На Трифонов гостува и първият началник на Би Ти Ви Албърт Парсънс, който описа по какъв начин Иван Костов бил срещу Слави да прави лично предаване, само че американецът не с съобразил с мнението му. Когато идва в България, на Албърт Парсънс е предоставено да сътвори телевизия в американски жанр, която да стартира със утринно шоу и да приключва с прелестно, занимателно шоу вечерта.

Новините били извънредно значими. Г-н Парсънс взел бизнес решение, без да е гледал шоуто, само че знаейки, че е с доста висок рейтинг. Слави желал шоуто да стартира от 22.00 ч. „ Ако ти си сполучлив и се оправиш, ще можем да разтеглим праймтайма с два часа “, считал Парсънс и настоял началото да бъде от 22.30 ч. Двамата имали различия по отношение на балета, защото в американските шоу стратегии нямало балет.

В последна сметка шефът заключил: „ Какво ме интересува дали ще имаш балет, значимо е да имаш рейтинг “.

Черна борса върви за билети за последните издания на „ Шоуто на Слави “ преди края му. Зрителите желаят за последно да влязат в студиото и да видят онлайн любимеца си. Според клюки Трифонов може да реши да прави детска телевизия поради богатия си опит в работата с малчугани като Крисия и господин Андреев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР