"Случи се…Бетонната мафия захапа едно от последните девствени и приказно

...
"Случи се…Бетонната мафия захапа едно от последните девствени и приказно
Коментари Харесай

Мрежата клокочи! Бетонояд изяде Тюленово СНИМКИ

"Случи се…Бетонната мафия захапа едно от последните девствени и приказно красиви кътчета от Българското Черноморие. Тюленово – дом и леговище на Неординарните хора и на Свободния дух – каякари, дайвъри, скални катерачи, риболовци, орнитолози, създатели, актьори, влюбени, съзерцатели, мечтатели ", тези думи стремително се споделят из интернет пространството през последните дни.

Коментарът е на Валентин Тузсузов Атин. възмутеният мъж даже споделя фотоси, които демонстрират какво се случва край един от дребното незастроени български плажове.

Ето какво още написа Валентин Тузсузов Атин (публикуваме думите му без редакторска намеса):

"Място където снобите наподобяват несвоевременно и гротескно.

Няма подозрение че всичко е „ законно”, нищо че местността влиза в минимум две предпазени зони. Цирея първопроходец е даже на три етажа, невидимо от този ракурс.

Видно е по какъв начин се „ вписва” в девствения пейзаж…





Вижда се и мащаба на хищничеството-цялата неповторима козирка директно над брега е осеяна с маркери на следващия предстоящ Град на греха…



Три качества на бетонояда: (без кое да е от трите това светотатство не може да се случи)
1. Дебел портфейл
2. Дебели партийни връзки
3. Дебелоочие…

Не пропагандирам сиромахомилство, да са живи и здрави „ инвеститорите”. Битката с тях е неравна и с предупреден край. Какво ни остава, с изключение на да имаме вяра във Възмездие свише, въоръжени единствено със словото … ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР