Случаят с криптобанката Nexo в САЩ е приключил, коментира пред

...
Случаят с криптобанката Nexo в САЩ е приключил, коментира пред
Коментари Харесай

Американската търговска камара: Случаят с Nexo в САЩ е приключил

Случаят с криптобанката Nexo в Съединени американски щати е завършил, разяснява пред БТВ основният изпълнителен шеф на Американска комерсиална камара у нас Иван Михайлов във връзка със споразумението на компанията и управляващите оттатък Океана за възнаграждение на 45 млн. $.

Директорът на американската комерсиална камара у нас бе безапелационен, че следствието по случая също завършва със съответните санкции и излизането на компанията от Съединени американски щати. Той счита, че абсурдът Nexo не би засегнал директно комерсиалните взаимоотношения сред двете страни. 

Михайлов даде образец с това, че когато има регулация в Съединени американски щати, има и санкции, както и излизане на бизнеса от страната. 

“При нас неналичието на тази регулация води до отваряне на вратата за подобен необятен спор, само че единствено по себе си не може да няма да окаже характерно въздействие върху комерсиалните взаимоотношения ”, посочи шефът на Американската търговка камара. Той не чака и някакви дълготрайни последствия от случая Nexo върху двустранните ни стопански връзки.

" Бизнесът чака страната да оказва помощ повече, в сравнение с да пречи ", посочи Михайлов. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР